Røykalaks med godt tilbehør


 Røykalaks passer like godt til middag,
som til kveldskos eller forrett.
 Røykalaks med godt tilbehør:
middag/kveldskos til 2, forrett til 6
300 g røykalaks
1/2 liten rød løk
1 boks med ferske spirer (kjøpte mine på ICA)
2 små sylteaurker
2 ss med lodderogn
2 ss med rømme
litt gressløk eller dill
1/2 lime
grovmalt pepper og olivenilje
 Legg en ring med spirer på  tallerkenen,
Hakk opp røykalaksen og legg den i midten.
 Lag en fordypning og legg ei skje rømme i.
Hakk rødløk og sylteagurk,
legg det på.
 Legg ei skje lodderogn oppå rømmen.
Pynt med litt gressløk/dill og en båt lime.
Kvern over med grovmalt pepper.
 Hell litt olivenolje over.
Denne retten er kjempe enkel å få til.
Alt du trenger å gjøre er å hakke litt og legge opp.

                                      Tips: Tåler du ikke løk kan du bytte den ut med rødbeter eller reddik.


Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

6 tanker om “Røykalaks med godt tilbehør