Snurrkaker


Sprø snurrkaker .

Oppskrift til to deiger:
(Det blir ca 60 store kaker)
2×200 g hvetemel
2×1,5 ts bakepulver
2×150 g smør(kaldt)
2×200 g sukker
2×1 egg
2 x 1 ts vaniljesukker
litt rosa og grønn konditorfarge
Lag 2 deiger, en med rosa konditofarge
og en med grønn.
Trykk eller kjevel ut den grønne deigen på
en melstrødd plastfolie.ca 20×30 cm.
Trykk den rosa deigen ut over den grønne. 
Rull sammen som en rullekake.
Pakk den inn i plastfolien,
 og legg den kaldt ca en time.
(Denne deigen kan fryses, og stekes et og et brett etter behov.)
Skjær deigen i  skiver,  legg den med god avstand
 på en bakepapirkledd stekeplate.
Stekes  i forvarmet ovn 200 g i ca 8 min.
Avkjøles i ca 2 min før den tas av plata.
Kakene smaker godt til is,
eller til et glass kald melk.

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

3 tanker om “Snurrkaker