Middagstips: Karbonadedeig med løk og eple


Enkel og god middagsmat til minst 2.

***
Oppskrift:
400 g karbonadedeig
1 eple
1 rødløk
ca 1/4 ts hvitløkspepper
litt chili(så mye du tåler)
ca 1/2 ts salt(etter smak)
1 ss olje
1/2 dl vann
Hakk opp løk og eple,
ha oljen i panna og surr eplet og løken til det er litt gyldent
ha i karbonadedeigen og rør til det er stekt.
Ha i krydderet  og vannet
og rør godt om.
Salat
1 gulrot
1/2 agurk
1/2 eple
litt olje salt og pepper
**
Skjær  gulrot og agurk på langs
 med en osehøvel eller en potetskreller.
legg alt i iskaldt vann og plasser det
øverst i kjøleskapet(gjerne 1 t)så de blir sprø.
Del elpet i båter.
Legg agurk og gulrot på tallerkenen
putt litt eplebåre innimellom ta litt olje/salt/pepper over.
Server karbonadedeigen med salaten, og gjerne med potetmos og tyttebær.

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Én tanke om “Middagstips: Karbonadedeig med løk og eple