Blåbærmuffins og blåbærsyltetøy


Kan man få for mye blåbær?
Her er det servert blåbærsyltetøy til blåbærmuffinsene.

Blåbærmuffins:
12 stk
2 dl hvetemel
1 dl havremel
1 ts bakepulver 
1,5 dl sukker
1 dl rapsolje
1 dl melk
2 egg
3 dl blåbær
*
til servering:
blåbærsyltetøy av 2 dl blåbær og 1 dl sukker
*
Sett ovnen på 180 grader.
Bland mel, havemel, bakepulver og sukker i en bakebolle.
Bland sammen melk, olje og egg og rør det i.
Rør til sist inn blåbærene.

                                                                                         

 Fordel røren i en muffinsform beregnet til 12 muffins.
Bruk gjerne papirformer i,
så er du sikker på at det er enkel å få de ut av formen.
Bruker du ikke papirformer, må du smøre formen godt.
Stek kakene midt i forvarmet ovn, 180 g i ca 30 minutter.
 Avkjøl kakene litt før du tar de ut av formen.
Server blåbærmuffins med blåbærsyltetøy og et lite melisdryss.
Tips:Iskrem smaker og godt til.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.