Chiagrøt med kokosmelk


 Chiagrøt med kokosmelk
 toppet med tørket bringebær, kokosflak og appelsinskall.

 Chiagrøt med kokosmelk:
4 porsjoner
3 ss chiafrø
1 boks kokosmelk lett
litt søtstoff eller honning
*
Toppes med frisk/tørket frukt og bær,
nøtter, sitrusskall.
*
Bland sammen chiafrø og kokosmelk.
La det stå på kjøkkenbenken i ca 30 minutter,
rør et par ganger.
Sett på lokk eller plastfolie,
 og sett det kjørlig i minst 3 timer,
gjerne over natten.
 Smak til med litt søtstoff (sukrin eller honning)
Server grøten i dessertskåler.
Her har jeg toppet grøten med tørkede bringebær,
kokosflak og litt appelsinskall.
Bruk gjerne ferske bær og frukt.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.