Trollkrem


 Trollkrem pyntet med tyttebærlyng.
Jeg har laget trollkrem mange ganger, og til og med blogget om det her før,
men nå har jeg laget trollkremen litt mildere,  luftigere og mer holdbar.


 Trollkrem:
4-6 porsjoner
2 eggehviter
1,5 dl sukker
2,5 dl tyttebær
*
Pisk eggehvitene stive.
Ha i litt og litt sukker mens du pisker.
Varm tyttebærene i microen, eller i en kasserolle til de koker.
Ha i de varme tyttebærene mens du pisker videre,
 til kremen blir tykk og rosa.
 De varme bærene får trollkremen til å holde seg stiv lengre.
 Fordel trollkremen i glass, og oppbevar den kaldt til servering.
 Pynt gjerne med hele tyttebær eller tyttebærlyng.
Dette er jo en typisk høstdessert, 
men den kan godt lages av frosne tyttebær hele året.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.