Torskegryte med erter og gulrot


 Torskegryte med erter og gulrot fra hagen.

 Torskegryte med erter og gulrot:
4 porsjoner
800 g torskefilet
300 g gulrot, gjerne små fra egen åker
1 kopp erter frosne, eller ferske fra hagen
en hånd full med bladpersille, eller vanlig persille
1 ss smør
2 dl fløte
salt og pepper 
*
 Fjern alle bein og skjær torskefileten i stykker
Krydder begge sider med salt og pepper.
 Kok gulrøttene møre i lettsaltet vann.
Stek fiskebitene i smør, i ca 2 minutter på begge sider, på middels varme.
 Hell fløten over fisken, og la det småkoke i et par minutter.
 Hakk persillen og ha den i.
 Ta gulrøttene ut av kokevannet og ha de og ertene i gryta.
La alt få et lett oppkok.
Smak til med mer salt og pepper om nødvendig.
Server gjerne kokt nypotet til.

Legg igjen en kommentar til ninabakke Avbryt svar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

2 tanker om “Torskegryte med erter og gulrot