Kåres glutenfrie superbrød


 Min sønn Kåre baker supergode glutenfrie brød.

Her er hans oppskrift:
 Kåres gutenfrie superbrød:
100 g valnøtter
100 g mandler
100 g hasselnøtter
100 g gresskarfrø
100 g solsikkefrø
150 g linfrø
150 g sesamfrø
100 g smeltet smør
1 ts salt
6 middel store egg
 Bland sammen nøtter, mandler og frø.
Smalt smøret og rør det og saltet inn i frøene.
 Pisk sammen eggene og rør de i.
Kle en brødform med bakepapir.
 Ha røra i formen og glatt fint ut.
 Stek brødet midt i forvarmet ovn 150 grader, i ca 1 time.
Ta brødet ut av formen og avkjøl det på rist.
 Vent med å skjære i brødet til det er kaldt.
Oppbevar brødet i plastpose, i kjøleskapet, i minst en uke.
Tips: du kan bruke andre nøtter og andre frø.

Legg igjen en kommentar til Lene Kristiansen Solli Avbryt svar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Én tanke om “Kåres glutenfrie superbrød