Isbiter med spiselige blomster


 Sommerens vakreste isbiter!
 Lag de til sommerfesten, eller
hvorfor ikke i velkomst drinken i et bryllup?


 Isbiter av spiselige blomster:
1 form(isbit- eller en sjokoladeform)
spiselige blomster som:
ringblomst
agurk urt
jordbærblomster
små stemor
lavendel
timian
mynte
syrin
karve
mjødurt
engsyre
skogstorkenebb
geranium 
+ kaldt vann
 Legg blomster og litt små blader i alle hullene i en isbitform
 Hell over vann og dytt blomstene litt ned.
Legg over et brett og frys de i minst 6 timer.
 Ta de ut av fryseren.
 Og trykk de ut av formen.
Nå kan de videre fryses i en plastpose,
vist du vil lage flere.
 Legg de i en glassskål.
 ***
 Server de i blanke glass,
 med saft eller hvitvin.
Se så vakre de er! 🙂

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

2 tanker om “Isbiter med spiselige blomster