Bernhards glutenfrie nektarinpai


 Denne paien er god og enkel å lage.


 Bernhards glutenfrie nektarinpai:
3 nektariner
3 spiseskjeer sukker
75 g smeltet smør
1 stort egg
150 g glutenfritt mel, gjerne grovt
eller 150 glutenfritt grillmel
1 ts bakepulver
10 spiseskjeer melk
50 g brunt sukker
*
Serveres med:
yoghurt/krem/is/vaniljekrem
 Bernhard er klar og sier: 
Bestemor skal vi bake nå?
 Bernhard rører det brune sukkeret og egget godt sammen.
Bestemor deler opp nektarinene.
 Så smelter bestemor smøret og har det og melken i røra.
Så veier de opp melet og rører i bakepulveret.
Bernard heller melet i bollen og rører så det blir en glatt deig.
 Nektarinene blandes med 3 ss sukker, og legges i en smurt
ildfast form. Så helles røra over, og glattes ut over nektarinene.
Stek paien midt i forvarmet ovn 180 grader, i ca 25 minutter.
 Avkjøl paien litt før servering.
Server paien lunken sammen med is eller yoghurt
eller krem eller vaniljekrem. 
Dryss over litt melis.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

2 tanker om “Bernhards glutenfrie nektarinpai