Nakkekoteletter med chorizo, bakte grønnsaker og pestorømme


Nakkekoteletter trenger ikke å bli kjedelige,
disse er møre og har masse smak.

Nakkekoteletter med chorizo, bakte grønnsaker og pestorømme: 
4 porsjoner
4 ferske nakkekoteletter a ca 150 gram
ca 150 gram chorizopølse
200 g ferske champinjong
150 g  fersk fennikel 
400 g  søtpotet
150 g løk
4 ss nøytral olje
salt og grovmalt pepper
*
200 g rømme (eller kesam)
2-3  ss grønn pesto
*
200 grader i 40 minutter
1 stor eller to små ildfaste former
 Del opp fennikel i skiver.
Legg sopp og fennikel i en ildfast form.
 Skrell og del opp løk og søtpotet.
Skjær chorizopølsen i skiver.
Legg løk, søtpotet og 3/4 av chorizopølsen over i panna.
 Hell over 2 ss olje, litt saltog grovmalt pepper.
Bland godt. 
 Gni inn kottelettene i olje litt salt og pepper.
Legg de i en ildfast form og legg over resten av
chorizopølsen.
Stek begge formene midt i forvarmet ovn,
 200 g i ca 40 minutter.
Du kan og legge alt i en stor panne.
 Rør sammen rømme og pesto.
Kotelettene blir saftige.
 Grønsakene blir møre og smakfulle.
Server koteletter og grønsaker med pestorømme til.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Én tanke om “Nakkekoteletter med chorizo, bakte grønnsaker og pestorømme