Ananas surprise


Ananas surprise, en akkurat passelig liten dessert!

Ananas surprise:
4 akkurat passe porsjoner
100 g Tyrkisk yoghurt
100 g  Mascarponeost
1 glass Ananas curd (se her)
 1 eggehvite
0,5 dl sukker
Rør sammen ost og yoghurt så det blir kremet.
 Legg en skje ostekrem i hvert glass,
legg over ananas curd, så ostekrem igjen.
Fortsett til glassene er nesten fulle.
 Pisk sammen eggehvite og sukker,
 til det er en helt stivt marengsmasse.
Ha massen i en plastpose,
og klipp av det ene hjørnet.
 Sprøyt små topper i hvert glass.
 ***
***
 Sett de litt under grillen,
eller brenn de litt med en creme brulé-brenner,
like før de skal serveres. 
 ***
 Server gjerne en sterk kopp kaffe til! 🙂


Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Én tanke om “Ananas surprise