Påskekake med appelsin og gulrot


 Skal du bake bare en kake til Påske, anbefaler jeg at du baker denne.
Den er god, holdbar og saftig.
 Oppskrift på kaken finner du her.
Jeg brukte ei silikonform 20 cm i diameter.
Stekte den i 60 min, 180 g.
Kjenn etter ed ei kakepinne om den er ferdig.
Nå kaken ennå er varm prikkes den med en pinne,
og en saften fra en hel appelsin helles over.
 Vent til kaken er kald og legg et fat over,
snu alt så kaken faller ned på fatet.
Bland melis og safen fra 1/2 appelsin til en ganske tykk glasur.
 Jeg var så heldig at jeg fikk vakker kakepynt hos min datter.
Hun har vært på Island en måned og kjøpt den der.
Den var jo midt i blinken til Påskekaken.
 Hell over glasuren og pynt med kakestrø og annen pynt.
Bruk drops/nonstop/gelefrukt i fine farger.
 ***
 ***
 Kaken holder seg saftig,
og er nesten bedre etter noen dager.
 Server den gjerne med litt krem til.
Tips: Jeg oppbevarer kaken i kjøleskapet,
 med kakeformen som lokk.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

7 tanker om “Påskekake med appelsin og gulrot