Bløtkakebunn/Sukkerbrød


 Denne bløtkakebunnen svikter meg aldri.
Bløtkarebunn/Sukkerbrød: 
(26 cm diameter)
6 egg
150 g sukker
180 g hvetemel
1 ts bakepulver
Det viktigste når men lager kakebunn er å veie opp nøye.
 Pisk egg og sukker til en tykk, lys eggedosis.
 Vei opp mel og sikt mel og bakepulver.
Vend det forsiktig inn i eggedosisen
 med en slikkepott.
Smør ei kakeform med løs ring (26 cm)
og strø med mel.
Hell i kakedeigen.
Stek kaken i forvarmet ovn 170 g.
Steketid ca 40 min.
Avkjøl kaken på rist.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

11 tanker om “Bløtkakebunn/Sukkerbrød