Alle Hjerters muffins


Siden jeg skulle være månedens matblogger
fant jeg ut at jeg måtte lage noe til Valentine’s Day.
Alle Hjerters Muffins
(12 store eller 24 små)
100 g smeltet smør
2 egg
350 g sukker
1-2 ss rød matfarge (fås på innvandrerbutikk) prøv deg frem,
eller 2 små flasker med rød konditorfarve
350 g mel
2,5 dl fløtemelk
2 ts vaniljesukker
1 ts bakepulver
1 ts eddik
Forvarm ovnen på 200 g
Pisk smør, egg og sukker i mikseren.
Sikt sammen mel, bakepulver, og bland i vekselsvis med fløte.
Tilsett vanilje, rød farge og eddik.
Deigen skal bli veldig rød.
Sett papirformer i muffinsbrett og
hell røren i formene og stek i ca 20 min.
Avkjøl kakene på rist.
**
Rosekremtopping:
(krem til 6 store eller 12 små)
125 g kremost naturell
75 g mykt smør
4 dl melis
hakkede rosenblader fra en økologisk rose
noen få dråper rosevann(kan sløyfes)
litt rosa matfage
Bland alt, unntatt rosenbladene, i en mat mikser til
det blir en kremet konsistens.
Rør til sist i de finhakkede rosenbladene.
Ha kremen i en kakesprøytepose,
og sprøyt den i en topp på de avkjølte kakene.
….
 ….
 Pynt med sukrede rosenblader(se her)
 Mmm…..
Ha en fin Alle Hjerters Dag!

Legg igjen en kommentar til Kort og Søm Avbryt svar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

6 tanker om “Alle Hjerters muffins