Karamellsaus/toffieesaus


 Tykk og klissete karamellsaus smaker,
 deilig til mange desserter.
Karamellsaus:
2 dl kremfløte
1 dl sukker
1 dl lys sirup
50 g + 50 g smør
 Ha fløte, sukker sirup og 50 g smør i en kasserolle.
Sett det til koking i ca 15 min middels varme.
Rør litt under kokingen.
 Etter ca 15 min er blandingen blitt gylden og tykkere,
ta den av plata og rør inn de siste 50 g smør.
 Server sausen lun over
 frukt..
 karamellpudding
 eller is.
 Du kan oppbevare sausen
 i en tildekket mugge i kjøleskapet,
og varme den opp når du skal bruke den.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

6 tanker om “Karamellsaus/toffieesaus