Bananmuffins med banantopping


I disse bananmuffinsene er det 3 dobbelt banan…
banan i selve muffinsen, bananaroma i toppingen
og banansjokolade som pynt.

Bananmuffins(ca 20 stk):
1 dl olje(rasp)
1 boks kesam
4,5 dl mel
1 dl sukker
2 ts bakepulver
2 bananer
***
Sett ovnen på 200g.
Mos bananene og bland alt i en kumme,
rør lett så alt er blandet.
Fyll røra i 20 vanilge muffinsformer 3/4 full.
skal du ha store muffins rekker røra il ca 12 stk.
Stekes i ca 20 min.
Avkjøl kakene på rist.
Banantopping:
100 g kremost naturell
50 g mykt smør
4 dl melis
6 dråper vaniljeesens
10 dråper bananaroma (kjøpt på Panduro)
litt gul matfarge
+ en pose banansjokolader
***
Bland alt i en kumme
og pisk noen minutter, så det blir en luftig krem.
Ha kremen i en sprøytepose(eller plastpose)
Fyll i kremen.
(plasser posen i en mugge, så er den lettere å fylle )
Sprøyt kremen på de helt avkjølte muffinsene.
Del banansjokoladene litt skrått.
Sett to biter på hver muffins.
Er du glad i banan, kake og sjokolade?
Da er dette noe for deg!
De kan godt fryses ferdigpyntet,
men jeg ville ha ventet med å sette på sjokoladen,
 til de er tint.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

6 tanker om “Bananmuffins med banantopping