Blåbærmuffins


Nå er vi jo midt i blåbærsesongen,
og hva smaker vel bedre enn nystekte Blåbærmuffins?
Disse er lettlagede, saftige og farlig gode.

Blåbærmuffins
6 store:
2 egg
1 dl sukker
3 dl hvetemel
1 ts bakepulver
1 dl rapsolje
1 dl melk
3-4 dl blåbær (frossne/ferske/store/små)
Sett stekeovnen på 180 g.
Hell alt i en bolle, og rør lett til alt er blandet.
Riv bakepapir i 6 deler ca 20×20 cm,
pensel muffinsformen lett med litt olje,
og trykk bakepapirene i formen.
Fordel røra i forma.
Stekes i ca 30 min 180 g.
Ta forsiktig ut kakene og avkjøl de litt på en rist.
Serveres varme med vaniljeis og blåbær.
Gjerne med en kopp god kaffe…og gjerne ute.
Tips! Blåbæropping til muffinsens (se her)

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

8 tanker om “Blåbærmuffins