Kokoskake med sjokolade, krem og aprikos.


Deilig kokoskake med sjokolade, krem og aprikos.
Denne kaken er bare kjempegod!
Kokoskake
3 eggehviter
1 dl sukker
2 dl kokosmasse
1/2 plate kokesjokolade
 +
3 dl fløte
1 boks hermetisk aprikos
mørk sjokolade
Pisk eggehvitene stive med sukker.
Bland kokos og revet og hakket sjokolade (ta av litt til pynt).
Bland røra forsiktig sammen og fyll den i en  kakeform,
24 cm i diameter.
Stek kokoskaken ved 175 g, i 30-40 minutter,
 avkjøl på rist.
Plasser kaken på et serveringsfat.
Pisk 3 dl fløte til krem,
og dekk kaken med den.
Hell laken av de hermetiske aprikosene.
Vil du ha en bløtere kake kan den dynkes med noe av laken.
Del aprikosene i passene biter, og plasser de oppå kremen.
Strø sjokoladen som er igjen i midten.

Legg igjen en kommentar til Polka Avbryt svar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

6 tanker om “Kokoskake med sjokolade, krem og aprikos.